Monday, July 25, 2011

nippelitietoa meitsistä

Paula Elisa, syntynyt 6.1.1993 Porissa.
Ihan lapsena olin kuulemma tosi vaatimaton ja kiltti ja suurinosa mun senaikaisista kavereista oli aina vanhempia kuin itse olin. Leikein tosi paljon barbeilla ja erityisesti mä tykkäsin pukea niitä erilaisiin vaatteisiin ja lainasin aina äidin kanssa kirjastosta kaavoja barbien vaatteille.. Jotain me vissiin ommeltiinkin yhdessä. Pukuompelijaa musta ei kuitenkaan tullut (vaikka äiti mua vähän sinne puolelle yrittikin) vaan sisko sai sen taidon ja nyt onkin muotoilija!
Ala-asteella mulla oli paljon kavereita ja yläasteelle mennessä kaveriporukka laajeni entisestään. En oikeestaan oo koskaan riidellyt pahemmin kenenkään kanssa, ei oo ollut tarvetta. Jos vähän jotain erimielisyyksiä tai kinaa tuli niin sitten oltiin vaan vähän aikaa hiljaa ja pian taas oltiin niinku mitään ei olis tapahtunutkaan! Yläasteella mä olin ite kyllä (kuulemani mukaan) vähän ilkeä toisille, ilman että edes tajusin koko asiaa :D Oon aina sanonut asiat kyllä vähän turhanki suoraan ja oletin myös että mulle tehtäisiin niin! Ei oo kovin kivaa kuulla jälkeenpäin että jotkut mun sanomat/tekemät jutut on ärsyttäny jotakuta kaveria... Olis hauska kuulla niistä heti jos joku mättää, koska väärinymmärryksistä niitä riitoja yleensä tuleekin.
Vaikka oonkin suorapuheinen, niin nykyään oon kyllä oppinut pitämään jotkut asiat sisälläni ja olla vaan välittämättä. Elämä on niin paljon helpompaa! Epätietoisuus! Joku joskus kysymyspostauksessa kysy, että onko mulla mitään elämänohjetta lukijoilleni niin nyt on ::D:D Jos joku ihminen/asia ärsyttää, on helpompi vaan ignoorata koko asia ja kiinnittää elämässä huomiota vaan sellasiin asioihin, jotka miellyttää. Muut voi sulkea pois, eikä ajatella niitä sen enempää. Ei oikeesti kannata katsoa niitä turkistarhausvideoita tai lukea mitä makkarapaketin kyljessä lukee. Enpä mä silti ite edes syö makkaraa, joten iha sama mulle mitä niissä on. En tiedä onko tää sitten typerää, mut toimii ainakin mulla. Tykkään mielummin elää omassa maailmassani :D Sillon ku ne koulusurmat tapahtu yks mun kaveri sano mulle näin: "Vittu sä oot Paula kylmä ihminen", sen takia etten tuntenut minkäänlaista empatiaa tapahtumien takia. Mut en oikeesti oo ihan total bitch, osaan olla myös ihan kiva ihminen. 

Pidän mm...
- spontaaneista reissuista
- hyvästä kasvisruoasta
- kirjoihin tai elokuviin uppoutumisesta (niin, että ajantaju ja kaikki muukin katoaa ympäriltä)
- onnistumisen tunteesta
- inspiraatiosta ja innostuksentunteesta jotain asiaa kohtaan
- tunteesta, jolloin kaikki on hyvin
- vitsien heittämisestä ja niiden kuuntelemisesta
- nauramisesta niin että sattuu
- pelleilystä (koulussa esim. jahdataan toisiamme puukkojen kanssa ja huudellaan saatanaa....)
- kahvitauoista
- nukkumisesta
- laittautumisesta ja pukeutumisesta
- valokuvauksesta daa
- lapsellisuudesta 

En pidä...
- aikaisista herätyksistä
- pissahädästä jos ei pääse pissalle
- aamuista ilman kahvia
- hiostavasta ukkosilmasta
- totaalikyllästymisestä (näitä tulee välillä)
- likaisesta tukasta
- sekaisesta huoneesta (jota en koskaan siivoa)
- velvollisuuksista, jotka tulee sen myötä kun on "aikuinen"


aaaaaaaaaaaaaaa, en kirjota vielä enempää, sanokaa jos [x] kinosti, nii ehkä kirjotan enemmän, jos [x] ei kinostanut niin jatkan vaan kuvilla.:----DDD

9 comments:

 1. pelleilystä (koulussa esim. jahdataan toisiamme puukkojen kanssa ja huudellaan saatanaa....) - oikein :--DDD

  ReplyDelete
 2. Tää oli hyvä, hyvä tietää sustaki enemän ku että miltä näytät :D

  ReplyDelete
 3. Hahah tää oli hauska. :--D

  ReplyDelete
 4. Oot muka vaan vuoden mua vanhempi!? Luulin että oot joku tyyliin 20v. Ootko nyt ihan varma että kirjotit oikein ton syntymävuoden.... Oon järkyttyny. :--D

  ReplyDelete
 5. paula: hha hyvä jos viihdytti:D

  minna: joo 18 oon :D

  ReplyDelete
 6. Et voi olla -93 D: Oon luullu, että oot joku mun ikänen (21) tai korkeintaan vuoden nuorempi. :D

  ReplyDelete