Monday, September 17, 2012

hiekkaa pimpissä pt 2

alkaako samat naamat kyllästyttää? :--D oon vaan ite deeply in love, kattokaa nyt tota muijaa!! ja toinen asia, pitäiskö mun sisällyttää yhteen postaukseen enemmän kuvia kun sit taas postata miljoonatuhatta kertaa? oon vaan niin laiska muokkaamaan ja jos haluu postata kaikki kerralla, niin tuntuu et on vaan kauhee kiire saada julkastuu kaikki kuvat, eikä kerkee rauhassa käsittelemään niitä.

7 comments:

 1. Tää mimmi on kyllä todella kuvauksellinen :o Jotenkin .. En tiedä miten, mutta jotenkin erilaisen ja erikoisen näköinen, se tekeekin hänestä aivan äärettömän hyvän kuvauksen kohteen. Erikoiset kasvonpiirteet ja nuo luomet ♥

  ReplyDelete
 2. Sarianna on sairaan kaunis ja kuvauksellinen, mutta seuraavia sessioita ajatellen vois miettiä neidin ilmekkyyttä. "Samat naamat" alkaa ehkä kyllästyttämään, malli ei :----) "silmien ilmeetkin" tekee jo paljon, vaikkei kasvot muuten ns. liikkuisikaan.
  T. Riiva

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha just millan kans puhuttiin tästä:D ekal kertaa oltii vaan liian ujoja molemminpuolin, ja kaks tokaa kertaa oltiin kallossa ja just yyterissä mis tuuli niin vitusti ettei ees kuullu mitä toinen sano, ei nähnyt tarkentaa koska aurinko paisto suoraan silmiin mut joo, tota me pohdittiin 8D

   Delete
  2. Hyvä! Seuraavii otoksii siis odotellessa :)

   Delete
 3. Postauksen otsikko ja viimeinen kuva = päivän hihitykset, kiitos! :D

  ReplyDelete
 4. Ei toi mitää haittaa vaiks laitatki samojen kuvausreissujen matskuu pienemmis erissä. Jos kumminki kuvien teema on sama postauksen kuvissa, niin ku tässäkin toi vedessä lilluminen. :D Ja kompsii Riivan kans, mut hyvää työtä kyllä molemmilta.

  ReplyDelete
 5. no mun mielestä ois kivempi, että enemmän kuvia samaan postaukseen!

  ReplyDelete