Saturday, May 11, 2013

unohtuneita kuvia

 Toi foto missä lymyää Sarianna on yks kuva kuvasarjasta, jonka tein Metropolian kuva ja leikkauksen ennakkotehtäviin. Mulla oli pieni stressi noiden ennakkotehtävien kanssa, koska luin ne tosiaan ekaa kertaa vasta n. viikko ennen palautusta.. Välttelen aina viimeiseen asti kaikenlaista pakollista tekemistä. Sinne piti tehdä myös mm. kuva-analyysi, joka tuntui aivan ylitsepääsemättömältä, koska mä en sellaista ole rehellisesti sanottuna ikinä tehnyt! Viimeks olen esseen kirjottanut joskus yläasteella, eli noin 5 vuotta sitten. Mutta arvatkaapa mitä? Kutsu pääsykokeeseen tuli postissa, mitä en todellakaan osannut edes toivoa! Ihan mahtavaa, että pääsee näyttämään omaa osaamistaan! Vaikka mä kyllä menen tollasissa tilanteissa ihan lukkoon, mut toivotaan et saan jään murrettua. Olis nimittäin mälsää muuttaa ilman opiskelupaikkaa Helsinkiin, sinne kun ollaan luultavasti muutenkin lähdössä;)

Nomutta, takaisin maanpinnalle. Mulla on vielä yks toinenkin ennakkotehtävä tekemättä, jonka tarvitsen maanantaiseen pääsykokeeseen. Mulle tuli nimittäin toinenkin kutsu postissa; maalariartesaani :--D Se oli mun _viimeinen_ vaihtoehto amiksista joihin hain, mutta tää maalausala taitaa olla joku karmajuttu mulle tai jotain... Kunpa olisin tehnyt jotain toisin yläasteikäisenä :D On ihan vääryyttä että amiksiin/lukioihin päästään keskiarvon perusteella! Ja vaikka mä olen käynyt jo yhden perustutkinnon, sillä ei tunnu olevan mitään arvoa! Eikä sillä muuta arvoa kyllä olekaan, kun se että osaan remontoida mun tulevan omakotitalon. 

Haluaisin siis vain opiskelemaan :( yhyy

8 comments: