Saturday, December 28, 2013

2013 pt. 2

Jouduin aika kauan miettimään, että mitä ihmettä mä tein heinäkuussa. Nää kuvat on myöskin ainoat kuvat mitä mulla on koko kuukaudelta olemassa.. Työkokeilu Anniksella jatkui, eli luultavasti olin missä milloinkin rakentamassa/askartelemassa mitä sitten tarvittiinkaan. Pitäis varmaan alkaa kirjottamaan taas päiväkirjaa, ettei menis kokonaisia kuukausia hukkaan elämästä, hah!

Elokuussa alkoi muutto lähestymään ja sen stressin muistan edelleen! Viimeisenä viikkona Porissa mä tulin kipeeksi - yritä nyt siinä sitten pakata ja hoitaa kaikkia mahdollisia asioita ja yrittää vielä sisäistää sitä, että nyt me oikeesti lähdetään. Opiskelupaikkakin vaihtui kolme päivää ennen koulujen alkua haha.
Syyskuu meni nopeasti. Muutettiin taas, vaikkei vieläkään omaan kotiin. Yritin kovasti sosialisoitua Helsingissä, mutta päädyin omaan seuraani ja nukkumiseen. Kuvasin myös yhdet häät Rakastajat-teatterilla!
Lokakuussa värjäsin tukkani siniseksi ja oltiin katsomassa Pariisin Kevättä Linnanmäellä.
Marraskuussa vihdoin ja viimein päästiin muuttamaan omaan asuntoon, joten koko kuukausi meni aika pitkälti kotoillessa. Lempipuuhiin kuului tuolloin siivoaminen, ruoanlaitto ja sisustaminen - sekä tietysti nukkuminen omassa sängyssä!
..Ja vielä Joulukuu! Insipiraatiota tässä kuussa on ollut vaikka muille jakaa, mutta toi loputon pimeys ja sade on saanut mut juurtuneeksi sängynpohjalle. Toiveikkaana kuitenkin täällä odotetaan edes pientä auringon pilkahdusta ja päivien pidentymistä!

Vuosi 2013 on kyllä mennyt supernopeasti, mutta niin kai jokainen vuosi. Valokuvauksen osalta ainakin loppuvuosi on ollut todella hiljainen, johtuen osittain muutosta Helsinkiin ja siitä että olen niin saamaton. Uudenvuoden lupauksena voisinkin yrittää panostaa itseni ja taitojeni kehittämiseen ja etenkin harjoitella luottamaan itseensä. Jätän aina kaiken tekemättä, koska en ole tarpeeksi hyvä, en kuitenkaan onnistuisi. Tämä on todella ristiriitainen ajatus, koska kuitenkin tiedän mitä osaan ja mitä en - ongelma kai onkin siinä, ettei mikään mitä teen, kelpaa mulle itselleni! Perfektionistin vikaa, eikä sillä hyvällä tavalla!

2 comments:

  1. onko toi fontti mitä käytät kuvissa ite kirjoitettua vai joku ihan valmis fontti, jos on niin millä ohjelmalla käytät sitä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon ladannu sen dafontista, nimi on lyrics movement ja avaan sen ihan vaan photarissa:)

      Delete