Thursday, February 06, 2014

the rushes

 Model / Eleonora

16 comments:

 1. Turkis on murha. Ja mikä noita kulmakarvoja vaivaa?

  ReplyDelete
 2. Vau, tosi kauniit sävyt näissä kuvissa!! Onks toi sitä Tigerin kimalleliimajuttua, mistä mainitsit? :D Lähtikö se hyvin pois ja oliko muuten hyvä? Mietin, että voisi itsekin testailla jotain tuollasta kimallehommaa joskus kuvissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja joo on :) lähtee tosi helposti lämpimällä vedellä!

   Delete
 3. Kuva numero 2 on ehdoton suosikkini, siinä virtaa jotain omaa ajattomuuttaan ja pidän siitä miten olet jättänyt pään yläpuolelle headroomia, se sopii kuvaan hyvin.

  ReplyDelete
 4. which lens did you use in these pictures? :)

  ReplyDelete
 5. sori ku vaivaan sua täl kysymyksel mut olis kiva tietää Sun mielepiteitä tosta sigman f/1.4 - ja samyangin f/1.4 85mm objektiiveista :)
  oon vasta vähän aikaa lukenut tät blogii ja ei huhhuh jäin koukkuun! Mielettömiä kuvia!

  ReplyDelete
 6. Mitä haluisit tietää? :) Croppikennossa tykkäsin tosi paljon tosta 30millisestä, se on vaan paras joka tilanteeseen! 85millinen on vähän raastavan pitkä ja lähin tarkennuskin siinä on metrin päässä, et sillä ei saa kyllä mitään "ostin tänään"-juttuja kuvattua kätevästi.. :D Ja itsensä kuvaamisen voi kyllä unohtaa! Se on manuaalitarkenteinen, mut Sigmassa on automaatti. Tosta Sigmasta oon kuullut, että niissä esiintyy tarkennusvikoja ja on toi munkin yksilö muutaman kerran jotain temppuillut.

  ReplyDelete