Wednesday, April 23, 2014

Jenna Eva

 Kuvattiin eilen Jennan kanssa ja tässä osa kuvista! Oli ihan superlämmin ja aurinkoinen päivä!

14 comments:

 1. En tykkää, että koska kyseesä ei ole koon 0 malli(mikä siis ei meinaa ettei kysessä olisin kaikintavoin upea malli), kaikissa paidattomissa kuvissa kädet on joko nostettu ylös tai vatsa vedetty sisään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oikeen tiiä miten tää pitäis tulkita... :)

   Delete
  2. Taitaa anonyymi vain olla kateellinen kuvissa esiintyvän kaunottaren kauneista muodoista...
   Hienoja kuvia, jälleen!

   Delete
  3. Ekan anon pointti taisi olla se, ettei mallin tarvitsisi vetää mahaa sisään tms koska näyttää upeelta muutenkin... :)

   Delete
  4. noniin mäkin sen vähän ajattelin mut jäi silti hämmentynyt olo :D kaikki nää kuvat kuitenkin mallin itse valitsemia :) ja sanni, kiitos!:)

   Delete
  5. Sannille sen verran, että itse asiassa omakin kropan tyyppini on sieltä muodokkaammasta päästä, eikä pointti suinkaan ollut sellainen kuin(väärällä jalalla sängystä noustuasi?) tulkitsit sen. Ei kantsi olettaa kaikkien anojen olevan pahaa meinaavia idiootteja, ihan vain koska ei satu omistamaan blogger-tiliä.

   Pointti nimen omaan oli se, että harmittaa että malli on kokenut paidattomissa kuvissa tarpeelliseksi vetää vatsaansa sisään/nostaa käsiään ylös pömppiksen välttääkseen. Se kuitenkin löytyy meistä aika monelta normaalilta naiselta, eikä sen olisi pahaksi vilahtaa välillä näissä taiteellisissa valokuvausblogeissakaan, joissa koon sx-mallit tuntuvat olevan halutuinta kamaa. Mutta jokainen tallaa ja valokuvaa tyylillään, itse olisin vain ehkä ehdottanut mallille että mitäpä jos otetaan kuvia sinusta, eikä sinusta siitä millaisena media haluaa sinut kuvata.
   -ano numero 1.

   Delete
  6. ano1, oon kyllä samaa mieltä sun kanssa. mut tässä tapauksessa kannattaa kertoa toi mallille, varmaan nopeesti ettimällä löydät facebookista, ellette tunne jo ;)

   Delete
  7. ja mitä tuli vielä mieleen; valokuvaus on kuitenkin aikapitkälti palveluammatti, joten jos tulee malli/asiakas sanomaan mitä haluaa, miltä hän haluaa näyttää, kuinka ja miten kuvia jälkikäsitellään ja lopuksi vielä itse valitsee julkaisuun pääsevät kuvat niin.. :) sellasta se joskus on.

   olis se tosi mahtavaa jos kaikki hyväksyis itsensä sellaisenaan kun ovat, itse ainakin siihen pyrin! :)

   Delete
 2. mun mielestä on ihan uskomattoman kaunis malli ja uskomattoman kauniita kuvia

  oot itekkin aika uskomaton

  ReplyDelete
 3. Näistä vika kuva selkeesti toimii ainakin itselle parhaiten kaikkineen, siinä tuntuu olevan parhaiten kontakti malliin ja kuva-ala käytetty parhaiten hyödyksi kokonaan. Aika monessa ruudussa on sommittelu selkeästi keskellä (joka ongelmana usein itselläkin). Lisäksi kaikki kuvakulmat on aikalailla ihmisen (kuvaajan) korkeudelta otettuja, Maakuvat voisi olla mahdollisesti mallin tasalla, ja osa mallin pystyasennoista kenties jopa alaviistosta? Kuvasarjassa monipuolisuus on pop. Hyvä että on pystyä, sekä vaakaa - niin lähiksenä kuin vähän väljempänäkin rajauksena. :)

  Oon huono kritisoimaan, enkä pahaa tällä tarkoita. Mutta ehkä siellä jotain hyvääkin kommenttia oli seassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikun just hyvä kommentti! huomaan ainaki ite kangistuvan vähän kaavoihin turhankin usein, yritän päästä siitä eroon :D ja tosi kiva kun joku jaksaa kommentoida vähän pidemminkin! pitää kuulla toisten mielipiteitä, oli ne sitten ilkeitä tai ei, jotta pääsee eteenpäin;)

   Delete