Friday, July 31, 2015

jazzii, viskii ja sikareit

 "Otetaan sellanen kuva mis sä mukamas kuvaat" 

Alla kuvia Sariannasta!

9 comments:

 1. Mun mielestä sun videot on tosi kivoja ja niitä on mukava katsella! Aina oikein odotan et millon tulee seuraava :D Oot tosi aidon oloinen niissä ja mulle ainakin tulee hyvä mieli ku niitä kattelee :) Oon tosi huono kommentoimaan tai ilmaisee itseäni, mut jatka vaan samaan malliin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :) oli hyvä kommentti! :D

   Delete
 2. Mitä objektiiviä noissa kuvissa on käytetty missä sä olet? :) Ja on muuten ihan mahtavia kuvia sulla täällä!

  ReplyDelete
 3. Ei jestas miten upeita kuvia! Ja sun videot on parhaita! Ootan niitä aina :D!

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä sun kuvia olisi mielekkäämpi katsoa, jos veisit valintaprosessia pidemmälle ja julkaisisit vähemmän kuvia kerralla. Osa samankaltaisista on aika tehokkaitakin sarjana, esim. 3. ja 4. sinihiuksikuva toimii mun mieleen yhdessä tosi hyvin. Kokonaisuutena niitä taas on vähän liikaa, niin että toisto tuntuu vähän kömpelöltä ja vie ainakin mun huomiota pois yksittäisistä hyvistä kuvista, ja tämä jotenkin ärsyttää mua siksi että nämä kuvat on tosi upeita ja ne parhaat ansaitsisivat osakseen enemmän tilaa ja huomiota.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon välillä kieltämättä tosi laiska ton valinnan suhteen :D ja myös siks että musta tuntuu et kaikki on sillee ok hienoja, mut mikään ei oo huomattavasti muita parempi! Ni sit tulee julkaistua enemmän! Mut hyvä pointti ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa :D pitäs olla sillee 1 kuva per lokaatio/kuvakulma ni sarjana olis mielenkiintosempi

   Delete
 5. Herranjumala että kaikki sun ottamat kuvat on hienoja!

  ReplyDelete