Saturday, November 28, 2015

minnie mouse

model: Iris Haapanen
muah: Susu Holm
photo: Paula Kesäläinen

9 comments:

 1. nää kuvat on ihan valtavan hienoja!!!!

  ReplyDelete
 2. I definitely enjoying every little bit of it. It is a great website and nice share. I want to thank you. Good job! Bezansonphotography offers services like Edmonton Photographer, newborn photographer, and maternity photographer etc. in Edmonton, Alberta.

  ReplyDelete
 3. Super makeita kuvia Paula! Olisiko mahdollista että tekisit jonkun vinkkipostauksen hääkuvauksesta? :) Esim millä ISO luvuilla ja millä laitteistoilla kannattaa lähteä liikkeelle? Onko kirkoissa hirveän hämärää, että jalustaa saattaa tarvita? Kannattaako ottaa zoom-objektiivei? yms. :D !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!

   Kyllä kirkoissa on usein hämärää, mutta iso kenno kestää ISO-luvun nostoo hyvin. Mä en käytä jalustaa, en käyttäis missään muussakaan tilanteessa, ei oo mun juttu :D
   Zoomputki on kirkossa ehkä ihan hyvä, koska siellä ei sovi hirveesti ravata ympäriinsä vaan kuvaa tietyistä muutamista kohdista jolloin se zoomi on kyllä ihan kätevä, ellei oo kahta runkoa olkapäillä eri polttoväleillä. Muuten kuvaan oikeestaan vaan kiinteillä, koska tykkään niistä enemmän.

   Ja tosta ISO-luvuista - ihan vaan tilanteen mukaan mennään.. :D Muusta laitteistoista vaan sen verran että varalaitteet pitää olla!

   Delete
 4. Saako udella, että mitä hopeaa voidetta/ainetta kuvauksissa on käytetty?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mitään hajua! Varmaankin jotain maskeerausmaalia(?), meikkaajan puolesta tuli :)

   Delete